Heb je wat moeite met je Balans vinden?

Als we ons goed voelen, zijn we Balans. Dit word ook wel homeostase genoemd. Helaas is het zo, dat we in deze woelige tijden allemaal wel een mate van disbalans ervaren. Vaak is het stress. maar het kan ook aan andere factoren liggen. Doordat deze dingen soms onvermijdelijk zijn, kunnen we wel een beetje ondersteuning gebruiken. 

Aromassage

Ik geeft je een unieke ervaring met essentiële olien en ondersteunt je algehele gezondheid. Het is simpel, veilig, effectief en zeer krachtig. Het is een  massage/behandeling die gericht is op het herstellen van de balans in lichaam en geest (bevorderen van homeostase).

Door te werken met essentiële oliën die speciaal op elkaar afgestemd zijn, en door te werken op energiezones en reflexpunten worden alle lichaamssystemen en organen positief beïnvloed.  

Eventuele ongemakken en stress verminderen

Aroma consult

Of we gaan je balans in kaart brengen door middel van bio resonantie. daarnaast gaan we aan de slag met jouw doelen waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Samen een plan maken waarbij we rekening houden met jouw leefsituatie.  Stapsgewijs kleine aanpassingen om jouw doelen te bereiken. Wat er voor zorgt dat je weer in je kracht komt te staan, zodat fysieke ongemakken op de achtergrond komen en jij meer kunt genieten van de zegeningen om je heen.

Zorg dagen

Op maandag en dinsdag zijn mijn zorg dagen. Op deze dagen ben ik het meeste in het ziekenhuis /hospice te vinden.  Ik bied ondersteuning in de palliatieve zorg. Maar ook een stukje aandacht voor hen die het zo hard nodig hebben.

Wist je dat;     Je pijn, meestal maar op 2 a 3 plekken tegelijk kunt ervaren en niet op nog meer plekken tegelijk. Door Aromatherapie als complementaire zorg in te zetten, kunt je de aandacht van de pijn verleggen met behulp van bv. een lichte voetmassage. Zodoende bied je de patiënt verlichting. Dit kan een heilzame ondersteuning bieden bij herstel.

Hoe fijn is het dat de zorg die ik bied de pijn van je geliefde kan verzachten en stress kan verminderen.

 

The gift of touch

Vooral in deze tijd kan aanraking heel belangrijk zijn. We noemen het huidhonger. Dit is niet zomaar bedacht. Dit is bewezen.

Aangenaam huidcontact zet de oxytocine-fabriek in je lichaam aan het werk. Als je arm wordt gestreeld of rug gemasseerd, dan geven de miljoenen zenuwuiteinden in de huid onmiddellijk een seintje aan je hersenen door. Zo komt oxytocine in je bloed terecht. Oxytocine is een hormoon én een neurotransmitter. Het zorgt ervoor dat de hersendelen, die betrokken zijn bij positieve emoties en het hebben van een goed gevoel, gestimuleerd worden. En remt het daarnaast bepaalde lichamelijke en geestelijke problemen die kunnen ontstaan als gevolg van stress.

Moet je eens voorstellen, dat je Oma  in het zorg centrum of ziekenhuis, een hand massage krijgt. of de buurvouw van je Oma, die nooit visite krijgt. Dan geeft niet alleen de aanraking een goedgevoel maar ook nog eens de olie die gebruikt wordt.  Wat een groot geluks moment kun jij dan wel niet geven.  

 

Ook geef ik hier een hele leuke workshop in. Hoe leuk is het dat je je Oma of Moeder mee kunt nemen. Dat je de handtechniek eenvoudig kunt aanleren. Je een eigen geur uit je collectie oliën kunt kiezen en dan ook nog een een roller mee na huis krijgt zodat je dit vaker kunt gaan doen.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? 

Heb je interesse?  Je mag altijd contact met mij opnemen.