Ik wil graag een Sample

Hoe krijg ik een sample?
Wat leuk dat je een sample wilt? OilsUnice verstrek gratis samples zodat je zelf kunt ervaren wat de olie voor jou kan betekenen.
Het enige wat je moet doen is het contact formulier invullen. Wij zullen er dan zo snel mogelijk voor zorgen, dat de samples worden verstuurd.

Wist je dat....

Essentiële oliën je emoties kunnen beinvloeden en in balans kunnen brengen? Ze kalmeren verhoogde emoties, bieden troost en werken verzachtend

Mijn moeder wil ook een sample, kan ik dat voor haar aanvragen?

Geen probleem. Vul in (bij het message veld) de contact gegevens van je moeder, of jezelf, en geef hierbij aan voor wie je het aanvraagd.
Samples
wij streven na de juiste zorg voor iedereen.

Wat krijg ik?

Je krijgt een samples die fysiek, mentaal en emotioneel kan ondersteunen. Tevens heb je recht op het volgen van een online class, zodat u precies weet wat u met de olie kunt doen. Het samplen gebeurd alleen met de olien van Doterra. Dit is omdat deze uitermate geschikt zijn voor zelfzorg i.v.m. de zuiverheid en kwalteit.

Voor eventuele vragen kunt u altijd contact opnamen via email of gebruik maken van het contact formulier.

Samples

De essentiële oliën kunnen je stemming een positieve boost geven, verminderd je prikkelbaarheid. Het geeft je energie, en  kan je emoties in balans brengen.  Voor praktische tips en meer info

Download hier je informatie over uw citrus Olie

Download hier je informatie over uw pepermunt olie

Wij doen ons best om je zo snel mogelijk van je samples te voorzien. Afhankelijk van de hoeveelheid aanvragen kan dit 3 a 5 dagen duren.

Contact formulier

Vul het formulier 
hiernaast in 
om een sample 
met essentiële olie 
te ontvangen. 

Ik neem contact met je op 
en zorg dat je informatie krijgt 
zodat je weet 
hoe je de olie 
kunt gebruiken