Wil je zelf Oliën bestellen?

Geen probleem dat kan. dōTERRA heeft mooie pakketten samengesteld zodat je voordeliger uit komt en met de juiste kwalitiet en zuiverheid

zelfzorg pakketten

Wil je de regie in eigen handen nemen.

Voor een indruk van de kant en klaar pakketten van dōTERRA kijk hiernaast. Wil je een overzicht met de prijzen.

 Zit er niets bij? Als je zelf hele specifieke wensen hebt voor de oliën die je wilt, kan ik speciaal voor jou een custom kit maken.

Alleen Een acount

Zo spaar je in de loop van de tijd je oliën bij elkaar. Via mij kun je een eigen account aanmaken bij dōTERRA. Je betaalt dan groothandelsprijzen, oftewel 25% korting op de verkoopprijzen. Je betaalt € 25 voor een eigen account. Dit is wel minder voordelig dan wanneer je met een starters pakket start.

zonder acount bestellen

Dit kan natuurlijk ook via  de Online shop. Dit is wel de duurste manier van olie kopen. Via deze online webshop kun je losse oliën tegen verkoopprijzen kopenmaar dit is de duurte optie en dit zou ik je niet snel adviseren. 

  • Ga naar http://www.mydoterra.com/eunicejolink 
  • Klik op Join en Save
  • Klik op Join dōTERRA
  • Kies Taal en Land: Dutch, Europe, Nederland
  • Kies Wholesale Customer (of Advocate als je echt geld wilt verdienen met de oliën)
  • Vul je gegevens in en kies een wachtwoord 
  • Kies een Starterskit (of als je alleen een account wil dōTERRA Essentials Booklet + Enrollment Fee (Nederlands) 
  • Je kunt natuurlijk altijd nog onder Mijn 1e winkelwagen aanvullende producten, invullen en mee bestellen
  • Kies Betaalwijze en Checkout

Nee hoor. Je bent natuurlijk nergens toe verplicht.

Er is wel een optie dat je een maandelijkse producten box kunt bestellen, dat kan als je dat wilt. Dit kun je doen door een maandelijkse LRP. Ze noemen dat het Loyalte Rewards Program (LRP), zo kun je jouw olie collectie snel en voordelig laten groeien. En heb je maandelijkse producten die je gebruikt dan kun je die eenvoudig in je LRP bestelling stoppen(je producten box) Je maakt zo gebruik van de gratis olie van de maand aanbieding en andere voordelen. 

Deze maandelijkse producten box is extra geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke leefstijl of mensen die bedrijfsmatig de olien/producten gebruiken. Dan kun je denken aan massage praktijken, fysiotherapeuten, sportscholen etc.