Beste lezer,

Ik zou mij eve officieel voorstellen. Ik ben Eunice Jolink, getrouwd  en moeder van 2 lieve meiden.  

 

Oorspronkelijk ben ik chemisch analist, en al jaren vrijwilliger bij het Nederlandse Rode kruis.

Tijdens mijn werk heb ik mij voordurend bezig gehouden met avivages en oliën voor de product industie, maar ook oliën met een medische toepassing.

 Door mijn liefde voor de geneeskunde maar ook door de verkregen kennis van opleiding en werk, was het maar een klein stapje om de wereld van essentiële oliën te ontdekken. 

 

 

Door mijn vrienden heb ik mijn liefde voor kruiden en olien en wetenschap (terug) gevonden, en ben ik werkzaam in de dingen waar ik van hou. Het was dan ook maar een klein stapje om me verder te onwikkelen in de wereld van de Aromatherapie waarbij je voordurend bezig bent met essentiële of aromatische(eterische) oliën. 

For those who never stand stil. Don't say next year, say now! 

 

Op dit moment ben ik op verschillende manieren actief, o.a. als Entrepreneur,  Lifestyle coach, maar ook als aromatherpeut in bv de paliatieve zorg en zorg voor een ondersteuning in ieders gezondheid

Het is dan ook mijn doel om gezinnen bewust te maken van de manier waarop ze hun gezondheid beheren.
Tegenwoordig heeft iedereen “Een sneller is beter” mentaliteit, maar hoe kunnen we goede voeding en gezondheid hier bij betrekken?
We benutten de krachtigste elementen van de natuur en gaan ” back to basic “.

Ik deel graag mijn kennis en producten waar ik al de nodige ervaing mee heb opgedaan.
Mijn doel hierin is: Het integreren van Aromatherapie in het zorgaanbod. Waardoor er een samenwerkingsverband ontstaat tussen reguliere gezondheidszorg en de complementaire zorg. Ik hou van het hulp bieden aan mensen en vind het dan ook, dat iedereen recht heeft op deze manier van zorg die Fysiek Mentaal en Emotioneel verlichting/ondersteuning kan bieden.

Kort samen gevat: Wat hebben de oliën me tot nu toe gegeven? De regie over mijn eigen gezondheid en de kennis om anderen te kunnen helpen en dat alles met natuurlijke producten van goede kwaliteit.

Wil je ook meer leren over essentiële oliën en/of bepaalde trainingen volgen

U kunt mij bereiken op info@oilsunice.nl